Palliatieve zorg voor jonge mensen

Ook dit jaar kregen weer 13 Leidse toppers een koninklijke onderscheiding opgespeld uit handen van burgemeester Lenferink tijdens de jaarlijkse lintjesregen.

lintjesregen 2018 2

In een stampvolle Hooglandse Kerk kregen 13 inwoners uit handen van burgemeester Lenferink een lintje. Dat zijn er drie minder dan vorig jaar. De meesten van hen (11) werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Eén persoon werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en er werd één inwoner benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Van de 13 onderscheidingen gingen er 3 naar een vrouw en 10 naar een man.

Van harte allemaal en natuurlijk in het bijzonder onze welgemeende felicitaties aan Jacqueline Nathalie Josepha Maria Bouts :-)

Meer informatie op de site van de gemeente

 

 

 

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

Mooi toch in de avondzon genieten van een ijsje! Dat kan bij Xenia in de binnenstad van Leiden. Topverpleegkundige… twitter.com/i/web/status/9…

3 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Wat we bij Xenia al wisten en onze zorg voor gestart zijn! Het kan niet vaak genoeg aangetoond worden twitter.com/ayaeveliene/st…

6 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@PaulineGransier Helaas niet Pauline

1 week ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Zeer de moeite waard om te kijken ! Prachtig in beeld gebracht twitter.com/een/status/994…

2 weeks ago reply retweet favorite

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.