Op zaterdag 13 januari 2018 vierde Soroptimistclub Leiden haar 86-jarig bestaan. Deze serviceclub van 40 vrouwen uit verschillende beroepen zet zich in voor goede doelen veraf of dichtbij.

Dit keer is geld bijeengebracht om enkele wensen van hospice Xenia in Leiden te vervullen. Marijke van der Wal, president van de Soroptimistclub, overhandigde de cheque van €1000 aan Jacqueline Bouts, directeur van hospice Xenia.

@suzannekaal @PlumNicole @Winette_vdGraaf @OlgaHusson @AYA4net @AYAEveliene Gefeliciteerd! Mooie aandacht voor de AYA’s !

1 day ago reply retweet favorite

1 week ago reply retweet favorite

Vandaag gewandeld met een mooieclub Xeniavrijwilligersvoor @Looptegenkanker Met ook nog een prachtige cheque naar h… twitter.com/i/web/status/1…

1 week ago reply retweet favorite

telegraaf.nl/nieuws/2635067… Onze jongste zorgvrijwilliger vertelt vandaag in artikel @DeTelegraaf_MUN over haar werk bij Xenia! Mooi!